Brizo Dashboard

Lär dig använda Brizo Dashboard

Brizo Dashboard är en web-app för att effektivisera hanteringen av orders, lager, inköp. Den är integrerad med Ongoing WMS.
Brizo Dashboard on iPhone 14 Pro.png
För att komma åt Dashboard, kontakta din säljare för att få login, och sedan gå till:
OBS: just nu är Brizo Dashboard i beta-version och vi tar gradvis in nya användare.

Lätt att använda i mobilen och på datorn

Brizo Dashboard funkar lika bra på liten som stor skärm.

Få support 24/7

Med vår support-bot kan du snabbt se orderstatus, få hjälp med vanliga frågor, eller skicka ärenden till vår manuella kundsupport.

Blixtrande snabb sök och filter

Du kan söka på ordernummer men också kundnummer/namn/telefon, paketnummer, datum, etc.
Tryck på filterknappen och filtrera efter datum samt orderstatus.
Screenshot 2023-12-13 at 14.59.35.png

Prognoser på orders

Med AI-teknik och historisk data kan vi förutse hur många orders som vi kan förvänta oss i framtiden. OBS: väldigt ny funktion och vi kalibrerar den fortfarande.

Skapa retursedel för order

Välj en “Shipped” order och skapa en retur enkelt, du får en PDF som du kan ge till kunden.

Se statistik över vilka transportörer och destinationer som används mest

Se snabbt om en order har packats eller ej

Hitta intressanta partnerskap

Får erbjudanden från våra partners som kan utveckla din affärsverksamhet.

Hör gärna av dig till tom.soderlund@brizo.se om du har feedback eller frågor.